Latest Post

Wat is hooggevoelig? Je eigen weg vinden in een wereld vol sociale druk 6 Mindfulness Tips voor Online Cursisten om een Betere Online Leerervaring te Creëren

Holistisch kindercoach

Het doel van een ouderschapsgesprek is om te zien hoe het perspectief van een individuele ouder op de behoeften van zijn kind aansluit bij de behoeften van het gezin. We praten over onze persoonlijke ervaringen, de unieke uitdagingen waarmee we als ouders werden geconfronteerd, en hoe andere ouders hebben gewerkt aan een vreedzame en gelukkige jeugd voor hun kinderen. Het is een krachtige manier om in contact te komen met iemand die uw interesses deelt en van uw fouten te leren. En, geloof ons, je kunt zoveel leren van elke ouderschapsdiscussie! Hier zijn 7 manieren waarop Holistische Coaching je kan helpen om met je kind te praten over geestelijke gezondheid, spirituele ontwikkeling, en meer.

Wat kan er worden opgenomen in een Holistic Coach gesprek?

Net als elk ander gesprek moet een gesprek met een Holistische Coach een verscheidenheid aan onderwerpen behandelen. Dit omvat onderwerpen zoals wat je kind in het gesprek bracht, waarom je een gesprek met je kind aan het opbouwen bent, en welke stappen je neemt om het gesprek dieper te laten gaan.

De andere redenen waarom Holistische Coaching zo krachtig is.

Ik heb het belang van het betrekken van andere onderwerpen in een gesprek al eerder genoemd, maar dit relatie-opbouwende gesprek is net zo belangrijk, zo niet belangrijker. Hoe meer je andere onderwerpen in je gesprek betrekt, hoe sterker de band zal zijn die je maakt.

Hoe praat je met je kind over geestelijke, spirituele en meer.

Omdat je met je kind over specifieke onderwerpen praat om een sterkere emotionele band op te bouwen, moet je attent zijn en rekening houden met zijn gevoelens. Je moet voorkomen dat je emotioneel wordt in je opmerkingen of dat je te veel tijd besteedt aan het interpreteren van de acties van je kind.

Wat is een Holistische Coach ?

Een Holistische Coach is een professional die gespecialiseerd is in het werken met kinderen en tieners. Ze zijn rollenspel, trainen individuen om te werken met of het verbeteren van de mentale, emotionele en fysieke gezondheid van hun kind.

Hoe praat je met je kind over mentale, spirituele, en meer.

Als Holistische Coach zul je een relatie met je kind willen opbouwen die zowel professioneel als persoonlijk is. Je zult ook een relatie willen opbouwen met andere ouders die werken met dezelfde of soortgelijke problemen. Je hebt waarschijnlijk wel eens ouder-kind schuld of schaamte ervaren over wat er in je eigen leven is gebeurd en hoe het met anderen in je gezin gaat.

Wat kan er in een gesprek met een Holistische Coach aan bod komen?

Een gesprek over geestelijke gezondheid, spirituele ontwikkeling, of andere zaken die je kind aangaan kan deel uitmaken van een Holistische Coach gesprek. Je moet echter oppassen dat je niet in een op onderdelen gecentreerd gesprek terecht komt. Dat is niet hoe een gezonde ouder-kind relatie werkt.

Wat is een Holistische Coach?

Een Holistische Coach is een professional die gespecialiseerd is in het werken met kinderen en tieners. Ze zijn rollenspel, trainen individuen om te werken met of het verbeteren van de mentale, emotionele en fysieke gezondheid van hun kind.